Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Leuk, dat je interesse hebt in tuinieren. Wij hebben dat ook. We zijn een actieve club die ieder jaar van alles organiseert over wat groeit en bloeit.

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen:
. Op woensdag 14 september was onze eerste excursie, naar Terschuur en Achterveld. De tuinen waren schitterend maar het was wel heel erg warm. Lees maar in het verslag hier, op foto's van deze leuke dag moet je nog even wachten.
. Op 11 oktober is onze eerste lezing, over stinsenplanten, in het Groene Huis in Park Schothorst. Interessant want deze lezing sluit aan bij de gezellige werkochtend in Park Randenbroek die de werkgroep stinsenplanten op 29 oktober organiseert.
. Ook hebben we dit najaar een paar leuke cursussen op de rol staan. Alle informatie vind je hier

Wil je op de hoogte blijven
van wat we allemaal doen klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits. Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

G&B Amersfoort heeft per jan. 2016 310 leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Blik op de Tuin – week 39/2016: Strooien met kleuren en geuren
Weer thuis na de vakantie