foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Leuk, dat je interesse hebt in tuinieren. Wij hebben dat ook. We zijn een actieve club die ieder jaar van alles organiseert over wat groeit en bloeit. Op deze website krijg je een goede indruk van wat we allemaal doen.
Kijk maar eens rond bij de ledenavonden of het snoei ABC. Of raadpleeg onze agenda.
Bij impressies vind je verhalen over de bijzondere excursies die we organiseren. Bijvoorbeeld die naar Terschuur en Achterveld op 14 september j.l. Het verslag van die excursie vind je hier en er zijn ook foto's van.

Nieuws:

. Het excursieprogramma 2017
. Prijswinnaars van de jaarlijkse voortuinkeuring.
. Groei&Bloeituintje op schoolplein https://www.youtube.com/watch?v=reO3YlkI6xA&feature=youtu.be

Wil je op de hoogte blijven

van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier

G&B Amersfoort heeft per jan. 2016 310 leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Boomspinazie of magenta melde