Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Leuk, dat je interesse hebt in tuinieren. Wij hebben dat ook.
Bij ons kun je kennis opdoen over alles wat groeit en bloeit. Kijk maar eens rond bij de activiteiten die we organiseren.

Het seizoen 2015-2016 is afgelopen.
In september beginnen we met nieuw elan aan een volgend Groei&Bloei-jaar.
Maar je kunt je nu al aanmelden voor de najaarsexcursie op woensdag 14 september.

Een paar items uit het afgelopen seizoen.

. We deden mee aan de Nationale Tuinweek.
Leden kijken bij Leden we bezochten de binnentuin van woongroep Nimmerdor, een verslagje met foto's.
. Op 24 juni gingen we op excursie naar Tuinen in Brabant. Een mooie herinnering staat in het fotoalbum en is te lezen bij impressies.
. De voorjaarsexcursie was trouwens ook een succes. Het verslag vind je hier. En de foto's ervan vind je in de fotoalbums.

Blijvend, een interessant project voor liefhebbers van groen
'Meet je stad' een project om planten in Amersfoort en omgeving te inventariseren. Het is gestart om te kijken of klimaatverandering effecten heeft op de alledaagse planten in onze woonomgeving. Je kunt op ieder moment instappen, het is niet veel werk en heel leuk.

G&B Amersfoort heeft per jan. 2016 310 leden.