Amersfoort

Workshops bloemschikken en moestuinieren

Een leuk vooruitzicht!
In 2021 zijn we van start gegaan met een moestuincursus en een bloemschikworkshop. Het waren heel gezellige en leerzame bijeenkomsten.
Gezien het grote enthousiasme organiseren we de cursus Moestuinieren ook in 2023, zie https://amersfoort.groei.nl/activiteiten/cursussen-en-workshops/biologisch-moestuinieren

Bloemschikken
Ook dit jaar zal er een drietal workshops worden georganiseerd door ervaren docenten die al eerder met succes een workshop voor Groei & Bloei Amersfoort hebben verzorgd. De voorjaarsworkshop wordt gegeven op vrijdagmiddag 24 maart en de herfstworkshop  op dinsdagavond 26 september. Nieuw dit jaar is de kerstworkshop die bij voldoende deelnemers op dinsdagavond 12 december en donderdagavond 14 december in plaats van de gebruikelijke kerstpresentatie wordt georganiseerd. 

De workshops worden compleet onder vakkundige begeleiding verzorgd waardoor ieder met een mooi resultaat naar huis gaat. 
Kortom een gezellig uitje aangevuld met een hapje en een drankje waarin je met gelijkgestemden aan de slag gaat met groen. Tijdens de workshop krijg je duidelijke uitleg en waar nodig hulp, maar vooral de vrije hand om een eigen handtekening in je werkstuk te zetten

Alle workshops worden gegeven in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort en duren ongeveer 3 uur. De zaal is 30 minuten voor aanvang van de workshop geopend en koffie en thee zijn inbegrepen. 
Het is aan te raden om je eigen gereedschap mee te nemen zoals een mes, snoeischaar en draadtang.

Meld je snel aan zodat je van een plaats verzekerd bent VOL=VOL
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier dat per cursus staat vermeld of via workshopinfo.genb@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer. 
Hoe betalen?
Na aanmelding wordt een bevestiging van ontvangst gestuurd en uiterlijk 7 dagen voor aanvang volgt nog een reminder. Neem tijdig contact met ons op wanneer dit niet het geval is 

Ondanks de stijgende kosten proberen we de prijzen redelijk te houden. 

Bij het afzeggen voor een activiteit gelden de volgende regels van de restitutieregeling.