Cursusprogramma 2021

Nu Nederland langzaamaan wordt opengesteld kunnen we weer cursussen en workshops organiseren, waarbij wij ons natuurlijk aan de coronaregels houden. Daardoor is het maximaal aantal deelnemers aan cursussen en workshops beperkt. Meld je dus snel aan.

Cursus en docent

Prijs van de cursus

Cursus biologisch moestuinieren

Eigen groente kweken met weinig ruimte

Docent: Aart Hartog

Leden: € 65,00

Niet-leden: € 70,00

Dit zijn de totale kosten voor vier avonden.

Het is inclusief materiaal om te starten met zaaien en enkele plantjes.

Creatief bloemschikken

Docent: Margriet van Bruchem

Niet-leden: € 50,00

Dit is inclusief materialen, welke je naar eigen inzicht aanvult.

Workshop bloemschikken

Werken met kleuren en bijzondere materialen

Docent: Miranda ter Voorde

Dit is inclusief materiaalkosten

Workshop bloemschikken

Groene krans of winters boompje

Docent: Ineke Verduyn

Dit is inclusief materiaalkosten

Locatie voor alle cursussen
Het Groene Huis
Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar infocursus.genb(at)gmail.com.

geschiedt op het rekeningnummer van KMTP Groei & Bloei Amersfoort:
 NL19 INGB 0003 6617 19. Graag bij het overmaken in de omschrijving aangeven welke cursus het betreft en je telefoonnummer, zodat er contact kan worden opgenomen als een en ander niet duidelijk is

Veiligheid
Voor ieders veiligheid houden we ons aan de coronaregels van het RIVM. Het dragen van een mondkapje is verplicht en wij zorgen voor 1,5 m afstand in de cursusruimte. Wanneer het maximaal aantal deelnemers overschreden wordt, bepaalt het tijdstip waarop de penningmeester de betaling ontvangen heeft wie mee kan doen.

Afzeggen
Bij het afzeggen gelden de volgende regels: tot vier weken voor aanvang van een cursus of workshop vindt totale restitutie plaats. Tussen vier weken en een week voor aanvang of vertrek wordt 50% vergoed. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.
Annulering als gevolg van corona of andere gezondheidsklachten gaat in overleg met de cursuscommissie. Zie verder https://amersfoort.groei.nl/activiteiten/restitutieregeling.

Voldoende deelname
Cursussen en workshops gaan alleen door bij voldoende deelname. Als door aanscherping van de coronaregels een activiteit niet door kan gaan, proberen we deze op een later moment aan te bieden. Wanneer dat niet lukt of je wilt hier geen gebruik maken, dan stort de penningmeester het betaalde bedrag terug.