Workshop creatief bloemschikken

NB.: wegens te weinig deelnemers is deze workshop verplaatst van 15 juni naar januari/februari 2022

Voor de workshop voor Groei & Bloei Amersfoort heeft Margriet met veel plezier een tof concept ontworpen, dat de deelnemers kunnen gaan uitwerken. Zij neemt materialen mee, die je naar eigen inzicht kunt aanvullen.
De opzet is simpel en zo ook de uitleg. Je krijgt suggesties wat je kunt doen met de materialen die je hebt meegenomen. Dus verras jezelf met je eigen creativiteit en beschouw de docent als degene die je mogelijk kan informeren en inspireren. Margriet ontmoet jullie graag en hoopt op een gezellige, leerzame en creatieve avond. Of het moeilijk is, ligt aan de inspiratie die jij op dat moment hebt, zij komt je daar graag mee helpen!

Materialen
De docent neemt de volgende materialen mee: een halve styropor bol (doorsnee 30 cm), plakkaat mos en ijzerdraad op rol.
Cursisten nemen zelf mee:
Een vaasje conisch model tussen 15-18 cm hoog, takken uit de natuur, ongeveer 10 plantenstokjes 60cm lang.
Aan bloemen neem je mee: 5 van jouw lievelingsbloemen, denk daarbij aan tenminste 1 grote bloem (gerbera, zonnebloem, of een chrysant bijvoorbeeld). Neem daarnaast ook wat fijnere bloemetjes mee.
En verder, beter mee verlegen dan om verlegen: oude spijkerbroek (om creatief de bol aan te kleden), wol of katoen (m.b.v. dikke poken als extra toevoeging), mooi snoeiblad (wat mooi kan drogen), kralen (die mooi kleuren bij je bloemkeuze) en een handboormachine.

Wanneer en waar: januari/februari 2022 bij Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort.

Kosten: Voor leden van Groei & Bloei € 47,50 en voor niet-leden € 50,00. (kosten kunnen lager worden bij meer deelnemers) Dit is inclusief materialen, die je naar eigen inzicht aanvult

Meer informatie en aanmelden:
Informatie over de cursus? Mail naar infocursus.genb(at)gmail.com.
Aanmelden kan op hetzelfde mailadres infocursus.genb(at)gmail.com

Informatie: over betaling en meer