Groene krans of winters boompje

Tijdens de workshop kun je kiezen uit twee schikkingen die je kunt maken: een prachtige krans in grijs/groene tinten met eucalyptus, tijm, asparagus en naar keuze rozenbottels, kleine lampjes en ander deco-materiaal of een winters boompje in pot, hierbij gebruik je naar keuze ook o.a. mos, tijm, eucalyptus, dennenappels, kleine lampjes.
Tijdens de workshop krijg je duidelijke uitleg en waar nodig hulp, maar vooral de vrije hand om een eigen handtekening in je werkstuk te leggen.
De afbeeldingen zijn indicatief. Je bepaalt zelf het eindresultaat.

Wanneer en waar: vrijdagochtend 5 november van 10:00 - 12.30 uur bij Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort.

Kosten: Voor leden van Groei & Bloei € 37,50 en voor niet-leden € 45,00.  Het is inclusief materiaal.

Meer informatie en aanmelden:
Informatie over de cursus? Mail naar infocursus.genb(at)gmail.com.
Aanmelden kan op hetzelfde mailadres infocursus.genb(at)gmail.com

Informatie: over betaling en meer