Werken met kleuren en bijzondere materialen

In deze workshop maken we een werkstuk waarvan de basis bestaat uit laspennen of draad/stokken. Deze worden bevestigd in een mooi stuk bewerkt hout, een tak of andere stevige ondergrond. Deze kun je bijvoorbeeld ook zelf boetseren van klei., de keuze is geheel aan jezelf. De bloemen plaats je in oasis of bijvoorbeeld in buisjes die verwerkt zijn in de ondergrond.
In de workshop maken we de ondergrond op met seizoensbloemen die je uitzoekt op kleur, textuur en vorm. De docent zal uitleg geven over kleurenleer en verschillende technieken. Het is de kunst om de te maken keuzes elkaar te laten versterken. Je zult zien dat je na deze avond hier weer heel anders tegenaan kijkt!

Wanneer en waar: donderdag 16 september, van 19:30 - 22:00 uur bij Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort.

Kosten: Voor leden van Groei & Bloei € 47,50 en voor niet-leden € 50,00. Het is inclusief materiaalkosten.

Meer informatie en aanmelden:
Informatie over de cursus? Mail naar infocursus.genb(at)gmail.com.
Aanmelden kan op hetzelfde mailadres infocursus.genb(at)gmail.com

Informatie: over betaling en meer