Praktische informatie:
We verzamelen om 9.45 uur bij het parkeerterrein van de Pelikaan naast Piet Klerkx.
Dit keer gaan we met eigen vervoer naar de tuin van de fam. van Zwetselaar, Veldlaan 7, 3737AM , Groenekan
waar we om 10.30 uur  worden verwacht met koffie/thee en iets lekkers. daarna volgt een rondleiding.
Om 12.30 vertrekken we naar slot Zuylen waar we om 13.00 uur lunchen in het Koetshuis, Toernooiveld 1, 3611AS Oud Zuylen.
Na de lunch maken we met een gids een rondleiding door de kasteeltuin, daar zijn meerdere tuinkamers te bezichtigen.
Om 16.00 uur vertrekken we weer richting Amersfoort.
De prijs bij deelname voor leden is €34.00 en voor niet leden €39.00, de lunch is hierbij inbegrepen. Je aanmelding is definitief na betaling op rek. nr. NL19INGB 0003 6617 19 t.n.v. KMTP Groei & Bloei Amersfoort e.o.

Mochten er vragen zijn
contactpersonen: Leonie Willemse   deschothorst@gmail.com     tel. 0616161940
Gonny van Hoorn gonvanhoorn@hotmail.com  tel. 0621448882

- als je meerijdt betaal je kilometerkosten. Richtlijn is € 0,25 per kilometer per auto, te verdelen over de inzittenden.
- als er iemand met je meerijdt ontvang je kilometerkosten
- Geef even aan als je van een andere locatie vertrekt dan van de parkeerplaats bij de Pelikaan.
- Wij regelen het voor degenen die vertrekken vanaf de P-plaats bij de Pelikaan. Zij krijgen voor vertrek bericht via de mail over kosten e.d.
- Degenen die vanaf hun huisadres rijden of meerijden regelen de kosten onderling.
- Bij onvoldoende aanmeldingen kan een excursie geannuleerd worden. Je krijgt in dat geval bericht via e-mail.
- Niet leden worden op een wachtlijst geplaatst, leden hebben voorrang.