Voorjaarsexcursie met de fiets in Amersfoort

Verlate voorjaarsexcursie naar twee tuinen in Amersfoort

Inschrijven: onder aan deze pagina, de inschrijving sluit op 1 juni

Donderdag 17 juni  gaan we op de fiets twee tuinen in Amersfoort bezoeken: de Frans en Hilde Hof aan ‘t Zand achter de R.K. kerk in hartje Amersfoort en het Moesbosje, een moestuin en voedselbosje in één, aan de Arnhemseweg-Zuid.
Bij de Frans en Hilde Hof krijgen we koffie/thee met iets lekkers.  Daarna wordt ons verteld over het ontstaan van deze oude tuin met zijn oude muur en beplantingen. Rond deze tijd is er ook een beeldententoonstelling in de tuin.
Bij het Moesbosje serveert Ruth kruidenthee met iets lekkers en volgt er een rondleiding door de tuin. Hierna krijgen we een workshop waarin we met eigen geplukte kruiden een kruidenzout te maken.
We verdelen de deelnemers in twee groepen, dus de ene groep bezoekt ‘s morgens  de Frans en Hilde Hof en ‘s middags het Moesbosje. De andere groep doet dat andersom.
Om geen risico te lopen op gesloten restaurants hebben we besloten dat we in een van de tuinen picknicken met onze  eigen meegebrachte  lunch.
We vertrekken om 10.00 uur op de fiets vanaf Het Groene Huis in Schothorst.
De kosten voor deze dag zijn:  € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden  inclusief een potje kruidenzout.

Het inschrijfformulier staat hieronder, scroll even door

Kosten:  €20,00 leden / niet-leden €25,00
Contactpersonen:
Leonie Willemse
t. 0616161940
e. deschothorst(at)gmail.com
Gonny van Hoorn
t. 0621448882
e. gonvanhoorn(at)hotmail.com

Nog wat praktische informatie:
- De kosten (€ 20,-- voor leden en € 25,-- voor niet leden)  naar KMPT Groei en Bloei Amersfoort e.o. op rek. nr. NL19INGB0003661719 overmaken  De betaling geld als definitieve aanmelding.
- Bij onvoldoende aanmeldingen kan een excursie geannuleerd worden. Je krijgt in dat geval bericht via e-mail.
- Niet leden worden op een wachtlijst geplaatst, leden hebben voorrang.