Zomerexcursie: Busreis naar Brummen

Om 10.30 uur ontvangt Machteld Wessel ons met koffie of thee met iets lekkers.
Haar tuin aan 't Leusveld ligt in het mooie buitengebied van Brummen, een landschap met weiden, bosschages, zandpaden en eeuwenoude eiken.
In de tuin vind je gemengde borders op kleur. Machteld zaait en kweekt in het voorjaar veel éénjarigen op. Ook zijn er ook twee heel verschillende vijvers: een natuurlijk ogende vijver met waterlelies en een zwemvijver. Wij lunchen in een van de tuinen.

Vervolgens gaan wij naar de Overtuin van Rik van Tongeren (foto hieronder). In de voortuin zien we een overvloed aan stam- en heesterrozen en een 175-jarige tulpenboom.
In de achtertuin zijn symmetrische bloemborders aangelegd en een vijver, gevolgd door de bostuin en een sfeervol tuintempeltje.

Aan de overzijde van de straat is een kleine kwekerij waar plantjes te koop zijn.

www.debrummenseovertuin.nl/pages/1

Informatie bij de contactpersonen:
Leonie Willemse
t. 0616161940
e. deschothorst(at)gmail.com
Gonny van Hoorn
t. 0621448882
e. gonvanhoorn(at)hotmail.com

Hieronder vind je de praktische informatie en als je doorscrollt kom je bij het aanmeldingsformulier

Informatie:

Aanmelding
De prijs voor leden is € 32,-- en voor niet-leden € 42,00, hierbij is de lunch inbegrepen.
Je aanmelding is definitief zodra de betaling van de bijdrage is ontvangen door de penningmeester, rek.nr. NL19 INGB 0003 6617 19 t.n.v. KMTP Groei & Bloei Amersfoort e.o. en voor zover er plaats is. Hiervan krijgt je een bevestiging.
Er kunnen maximaal 30 personen mee.
De aanmelding sluit op 1 juli.

Opstapplaats
De opstapplaats is op de parkeerplaats van sportschool de Pelikaan naast Piet Klerkx op de Brand in Amersfoort. We vertrekken uiterlijk om 9.30 uur

Annulering:
Bij onvoldoende aanmeldingen kan een excursie geannuleerd worden. Je krijgt in dat geval bericht via e-mail.

Het aanmeldingsformulier staat hieronder.

aanmeldingsformulier