Gardenista 25 - 29 mei 2022

Zie de website Gardenista festival voorjaar 2022

Festival Gardenista wordt gehouden van 25 t/m 29 mei 2022.
In 2022 bestaat KMTP/Groei & Bloei 150 jaar, dus we gaan er alles aan doen om Gardenista dan een extra feestelijke tint te geven.

Leven in het Groen
Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders maar ook studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars een podium waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat. Ben je ín voor een dagje waar al jouw ‘groen’ zintuigen geprikkeld worden? Kom dan naar Gardenista van 25 tot en met 29 mei 2022.

Gardenista is er voor iedereen!

Op Gardenista volg je workshops en lezingen van enthousiaste groenprofessionals als Lodewijk Hoekstra, Harry Pierik, Sjaak Willemstein en Monique Bruins Slot van de Tuinen Mien Ruys, zij delen hun inspiratie en kunde. Bekende en jonge talentvolle bloemarrangeurs verzorgen demonstraties en moestuinierders laten je proeven van eetbare bloemen.

En bij de 150 exposanten en kwekers koop je de mooiste planten en decoratie voor in je tuin.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezinsdagje uit of uitje met de tuinvereniging:

Inspiratietuinen
Workshops voor kinderen
4 competities
150 exposanten
Diverse kwekers met unieke planten
Een verrassend entertainment- en muziekprogramma
Catering onder eeuwenoude bomen

Tickets bestellen? https://gardenista.nl/tickets/

Historische buitenplaats
Het festival vindt plaats op de historische buitenplaats ‘Den Alerdinck’ in Laag Zuthem vlakbij Zwolle. Het sfeervolle landgoed biedt volop ruimte om -rekening houdend met de RIVM richtlijnen- een spraakmakend festival te organiseren.

Gardenista is een initiatief van KMTP/Groei & Bloei. Deze vereniging met bijna 35.000 leden is de grootste tuinvereniging van Nederland en Vlaanderen. De 130 lokale afdelingen organiseren diverse groene activiteiten in de eigen regio’s. Het maandblad Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift van Nederland. In 2022 bestaat Groei & Bloei 150 jaar.