Amersfoort

Dinsdag 13 december, 20.00 uur
Peter van Bussel
Kerstdemonstratie / kerststuk maken

Inspiratiebronnen liggen vaak voor het grijpen, zo maar op straat in dit geval dus. Ook vorige week was dat het geval: op één dag diverse pakketjes aan de voordeur gebracht door diverse bezorgers. Diverse doosjes en dozen uit verschillende bronnen  maar allemaal voor één en dezelfde persoon, voor mij dus!  
Wij krijgen allemaal, vaak al dan niet gevraagd,  diverse verpakkingen aan de deur, zonder dat we weten wat er in zit. Natuurlijk niet altijd, omdat je iets hebt besteld maar vaak wekt het nieuwsgierigheid en leeft het gevoel: “ Zo dat is zwaar, wat zou er in zitten ,hoeveel , hoe groot en welke kleur?”  
Als het uitgepakt is, blijkt het soms heel persoonlijk te zijn, juist voor jou , precies wat je had verwacht en het voldoet aan al je wensen.
 
Op dinsdag  13 december 2022 laat ik mijzelf 10 pakketten bezorgen, 10 dozen/doosjes met inhoud!  Wat die inhoud is weten de toeschouwers pas als het uitgepakt wordt. Ze zullen allemaal een heel uiteenlopend inhoud hebben en een heel ander karakter, maar allemaal  voldoen ze aan het thema kerst. Ik ga mijn uiterste best doen om die dozen te vullen met zeer uiteenlopende materialen, voor elk wat wils. 
Een verrassingsavond dus, de 10  gemaakte arrangementen worden daarna uiteraard verloot en zoals bij elke verloting weet je nooit van te voren welk lot je treft. 
Net als bij dat pakketje aan de deur, je weet nooit precies wat er in zit.