Amersfoort

Open tuinen dag(en) in Amersfoort en omstreken op 13 en 14 juni

Zo jammer, maar ook de Open Tuinen gaan in 2020 niet door vanwege corona.

Dit jaar starten we met een nieuwe opzet, waarbij niet een bepaalde wijk centraal staat, maar de gehele afdelingsregio. Alle leden van Groei & Bloei Amersfoort en omstreken worden uitgenodigd om hun tuinen hiervoor open te stellen. Maar ook andere tuinenbezitters kunnen hieraan deelnemen. Dus hierbij de oproep: Meld je aan!

De Open tuinen dag(en) worden gehouden op zaterdag 13 juni en op zondag 14 juni. De openstelling is van 11.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags. Het staat de tuineigenaren vrij om te kiezen voor zaterdag en/of zondag, en ook van de openingstijden kan worden afgeweken. Dit moet dan wel apart vermeld worden bij de inschrijving op het inschrijvingsformulier!
Je kunt je aanmelden via het inschrijvingsformulier dat op de afdelingsavonden wordt uitgereikt, of via de e-mail  opentuinen.gb(at)gmail.com.  De aanmeldingstermijn sluit op 15 april 2020.

Van de deelnemende tuinen wordt een lijst opgesteld die op de website komt te staan. De lijst wordt aan de deelnemende tuineigenaren opgestuurd. De bezoekers van de tuinen kunnen deze lijst dan downloaden om vervolgens zelf te kunnen bepalen welke tuin(en) ze willen bezoeken, op welk tijdstip en in welke volgorde. Via diverse publicaties zal hieraan aandacht worden besteed.
De commissie open tuinen zelf houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie en om Groei & Bloei, in welke vorm dan ook, duidelijk te presenteren in de deelnemende tuinen en aan de bezoekers.
Het motto is: Vrijheid, blijheid, met een ruime keuzevrijheid.

Veel tuinplezier toegewenst!!