Amersfoort

Open Tuindag: 18 juni van 10 tot 17 uur


Meld je tuin aan voor onze Open Tuindag 2022 
Dit jaar sluiten we met onze Open Tuindag weer aan bij de Nationale Groei&Bloei Open Tuinenweek.  Dus wij organiseren op 18 juni ook een open tuindag.

Je kunt je tuin vanaf nu tot 1 juni via een inschrijving aanmelden.
Verdere informatie voor de tuinbezitters die hun tuin willen openstellen:
- De openingstijden zijn van 10.00-17.00 uur. Je kunt hiervan afwijken zie inschrijfformulier.
- Het is de bedoeling om de hele tuin, dus voor- en achtertuin, open te stellen voor bezoekers. Een achterom is daarbij wenselijk.
- Het wordt aangeraden de tuin altijd te voorzien van een gastvrouw of -heer. De verdere aankleding van de tuin zoals het aanbieden van een drankje of iets lekkers of de verkoop van eigen stekken of plantjes wordt aan de tuinbezitter zelf overgelaten.
- De commissie zorgt voor de adreslijsten van de deelnemende tuinen. Na 1 juni volgt deze lijst op de website en kan je hem downloaden via deze website (https://amersfoort.groei.nl). I.v.m. privacy worden alleen de adressen van de tuinen vermeld.
- De commissie zorgt na 1 juni voor alle informatie en voor aankondigingsborden aan de straat. Ook zal ze extra publiciteit aan de open tuindag geven via Nieuwsflits, website en diverse kranten.
- De commissie kan niet inschatten of er veel, weinig of geen bezoekers komen.  Het staat de bezoekers vrij hun eigen routes te kiezen.
- contactgegevens Commissie open tuindagen: 
Els Uhl, 0653159090,  familyuhl(at)gmail.com

Meehelpen
Lijkt het je leuk om te helpen bij de organisatie van de open tuinen? Neem dan contact met ons op.

 

Open tuindag 18 juni