foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit. Op deze website kun je zien wat we doen.

Actueel

• De grootse Kerstdemonstratie draait om tafelschikkingen en is op 11 december in de Martuskerk in Amersfoort, hier lees je alles
  • Boomfeestdag 13 maart 2019

Blijvend actueel

• In navolging van de Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin zijn overal in het land acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Doe er zelf ook aan mee. Hoe? Kijk maar op een van de websites hier.
  • Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig met duurzaamheid en vergroenen van de woonomgeving.

Excursies

• We maken ieder jaar drie interessante excursies. Kijk maar eens bij de foto's in het fotoalbum en lees de verslagen hier. De excursies voor 2019 staan nu op de site.

Wil je op de hoogte blijven

van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiƫle naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees maar hier
G&B Amersfoort heeft per dec. 2018 332 leden, we groeien weer.

Deze maand in Groei & Bloei

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879