foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit. Op deze website kun je zien wat we doen.

Actueel

• 16 januari 2018: Groei&Bloei-avond over verborgen stadstuin van Harry Pierik. Klik hier.

• Zelf natuurlijke meststof en/of ecologische bestrijdingsmiddelen maken? Klik hier.

Blijvend actueel en urgent

• In navolging van de Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin zijn overal in het land acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Doe er zelf ook aan mee. Hoe? Kijk maar op een van de websites hier.
  • Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig met duurzaamheid en vergroenen van de woonomgeving.

Wil je op de hoogte blijven
van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiële naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees maar hier
G&B Amersfoort heeft per jan. 2018 320 leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Overwinteren