foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit. Op deze website kun je zien wat we allemaal doen.

• Najaarsworkshops: natuurlijk snoeien en bloembollenmand, klik hier.
  • De Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin heeft succes. Overal in het land zijn nieuwe initiatieven op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Je kunt er zelf ook iets tegen doen kijk maar eens op een van de websites hier.

• Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig houden met de woonomgeving.

Wat we gedaan hebben en nog gaan doen dit jaar staat in het  jaarprogramma 2017
En verder vind je:
. verslagen van de prachtige excursies, die we gemaakt hebben. De foto's daarvan staan in het fotoalbum en de verslagen hier.
. interessante Groei&Bloei-avonden
en nog veel meer.
Je kunt zelfs Bladgroen 2017, ons papieren jaarprogramma, op deze site doorbladeren. Wel even je adobeflashplayer (laten) updaten.

Wil je op de hoogte blijven

van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiƫle naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees maar hier
G&B Amersfoort heeft per jan. 2017 311 leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen