foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit. Op deze website kun je zien wat we doen.

Blijvend actueel en urgent

• In navolging van de Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin zijn overal in het land acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Doe er zelf ook aan mee. Hoe? Kijk maar op een van de websites hier.
  • Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig met duurzaamheid en vergroenen van de woonomgeving.

Wat we gedaan hebben en nog gaan doen dit jaar staat in het jaarprogramma 2017
En verder vind je:

• verslagen van de prachtige excursies, die we gemaakt hebben. De foto's daarvan staan in het fotoalbum en de verslagen hier.
  • interessante Groei&Bloei-avonden en nog veel meer, zoals tips voor ecologische bemesting en bestrijdingsmiddelen.

Wil je op de hoogte blijven
van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiële naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees maar hier
G&B Amersfoort heeft per jan. 2017 311 leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging