foto's

Welkom bij Groei&Bloei Amersfoort

Een feestelijke Koningsdag voor Ans van Maanen, onze voorzitter, zij werd geridderd in de orde van Oranje Nassau voor ondermeer het werk voor onze G&B afdeling. Ook Jan van Schalkwijk, sinds jaar en dag lid van onze afdeling werd geridderd. Beide gedecoreerden van harte gefeliciteerd! Foto's

Wij zijn een actieve vereniging die van alles organiseert over wat groeit en bloeit.
En dat doen we met veel plezier al honderd jaar!
We vierden die honderd jaar op 24 mei j.l. in ons eigen honk, het Groene Huis in park Schothorst. Geniet van de foto's.

Een greep uit het jaarprogramma

Blijvend actueel

• In navolging van de Groei&Bloeiactie Tegel eruit, Plant erin zijn overal in het land acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving, ook in Amersfoort. Doe er zelf ook aan mee. Hoe? Kijk maar op een van de websites hier.
  • Op diezelfde pagina vind je nog meer websites die zich bezig met duurzaamheid en vergroenen van de woonomgeving.

Excursies

• We maken ieder jaar drie interessante excursies. Kijk maar bij de foto's in het fotoalbum en lees de verslagen hier.

Wil je op de hoogte blijven

van wat we allemaal doen? Klik dan hier en geef je e-mailadres op. Dan krijg je ieder maand onze Nieuwsflits.
Liever eerst een proefnummer? Klik dan hier.

Wil je meer over ons weten?
Onze officiĆ«le naam is KMTP Groei&Bloei afdeling Amersfoort e.o. sinds 1919. We hebben een lange interessante geschiedenis lees hier
G&B Amersfoort heeft per jan. 2019 330 leden, we groeien weer.

Deze maand in Groei & Bloei

Het begin