Vrijwilliger worden bij een activiteitencommissie

Onze afdeling draait dankzij de inzet van leden die actief zijn in de diverse commissies. Met elkaar zorgen zij ervoor dat we ieder jaar weer een interessant activiteitenprogramma kunnen aanbieden. Van tijd tot tijd moeten die commissies worden aangevuld met nieuwe mensen. Er zijn altijd vacatures in de diverse commissies.

Vind je het leuk om ‘groenactief‘ te zijn? Bel dan eens vrijblijvend met onze voorzitter Ans van Maanen op 06 5370 5824 of mail haar. Zij kan je de nodige informatie geven.

Opentuinendag, Liendert

Als vrijwilliger ontmoet je mensen, zoals jij, die het leuk vinden om actief mee te denken over invulling van de verenigingsactiviteiten. Je gaat samen met je collega commissieleden uitvoering geven aan deze ideeën.  Dat is dankbaar werk, waar je groenliefhebbers, zoals jezelf ontmoet.

Je zit er geen jaren aan vast: kun je alleen tijdelijk of voor één jaar, dan wordt dat evenzeer gewaardeerd.

Vrijwilligersuitje

Wist je dat er jaarlijks een leuk uitje wordt georganiseerd, speciaal om de vrijwilligers te verwennen en in het zonnetje te zetten?

Momenteel zijn er onderstaande vacatures in het bestuur en de commissies

Vicevoorzitter

Als vicevoorzitter vervang je wanneer nodig de voorzitter van Groei&Bloei Amersfoort e.o.
Bel met onze voorzitter Ans van Maanen op 06 5370 5824 of mail haar voor meer informatie.

Cursuscommissie

We hebben helaas geen cursuscommissie meer. Toch is er nog steeds belangstelling voor cursussen.
Heb je in de afgelopen jaren wel eens een of meer van onze cursussen gevolgd en vind je het jammer dat er geen nieuwe meer worden georganiseerd?
Ga ze dan zelf voor ons organiseren. Het is leuk werk waar je veel van je organisatietalent en creativiteit in kwijt kunt.
Wat let je?

Bel maar eens vrijblijvend om informatie met onze voorzitter Ans van Maanen op 06 5370 5824 of mail haar. Natuurlijk krijg je de benodigde begeleiding en handige tips!

Foto S Thiessen
STORMSCHADE