Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt de leden van Gr&Bl Amersfoort uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze avond begint om 19.30 uur en is alleen toegankelijk voor leden. De agenda vind je hier.

Na de pauze waarin een gratis kopje koffie of thee geschonken wordt, vertelt Henny van der Wilt over het leuke landleven.

Henny van der Wilt: het leuke landleven

Het leuke landleven is een verhaal dat ieder buitenmens zal bekoren en een feest van herkenning zal zijn. Het speelt zich voornamelijk af rondom een oude boerderij in Tienhoven waar Henny geboren en getogen is. Het verhaal gaat vooral over het beheer van een moestuin. Alle facetten komen aan de orde: zaaien, planten schoffelen, harken, spitten, bemesten, oogsten, inmaken en ….. opeten. Maar als je denkt dat het landleven altijd romantisch en leuk is... Je bent nooit klaar en zitten in de tuin komt zelden voor.

Henny brengt haar verhaal met veel humor, waardoor het zeker geen saaie avond zal worden.
Tijdens deze avond wordt een boek over kasteel Sypesteyn verloot.
NB voor de verloting hiervan krijg je een lot gratis.

Verdere details vind je hier.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2