Bekijk online
Afdeling  Amersfoort
Nieuwsflits januari 2018

2018 een interessant nieuw Groei&Bloei-jaar

Er staan ons dit jaar weer veel leuke dingen te wachten. Onder andere mooie excursies, altijd perfect georganiseerd door Gerda van Piggelen, Corrie Greeuw en Anneke van Woerkom, en natuurlijk ook interessante Groei&Bloei-avonden.

José ter Haar en Gerda van Geest zijn de 'nieuwe' krachten achter de Groei&Bloei-avonden. 'Nieuw' tussen aanhalingstekens want ze zijn al enige tijd actief, José (links op de foto) als voorzitter en Gerda (rechts) als lid van de commissie Groei&Bloei-avonden. Ze hebben hard gewerkt met als resultaat een prachtig programma voor dit komende jaar. Kijk maar hier.

Eerste Groei&bloei-avond op derde dinsdag

Twee zaken zijn net iets anders dan gebruikelijk:

• De eerste Groei&Bloei-avond is niet op de tweede maar op de derde dinsdag van dit jaar, dus op zestien januari.
  • De lezing van Henny van der Wilt is niet in januari maar in februari. En dat is dan weer gewoon de tweede dinsdag van de maand.

16 januari: de verborgen stadstuin van Harry Pierik

Tuinontwerper Harry Pierik neemt ons op deze Groei&Bloei-avond mee naar zijn paradijselijke stadstuin in Zwolle.
Hij vertelt over de vormgeving, het ontstaan en de sfeer van de tuin. En ook over allerlei planten en bloemen in de verschillende seizoenen. Het accent ligt op de winter en het prille voorjaar en op planten die geschikt zijn voor schaduw of halfschaduw.
Tijdens deze avond wordt het boek van Harry Pierik verloot.

De avond start om 20.00 uur en vindt plaats in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort. De toegang is gratis voor leden van Groei&Bloei, niet-leden betalen €5,00. Zie verder hier.