Groei&Bloei-avonden 2018

De Groei&Bloei-avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het Groene Huis, Schothorsterlaan 21 3822 NA Amersfoort.

11 december 2018:       Kerstshow, tafelschikkingen, Jan van der Kamp

Groei&Bloei-avond, elke tweede dinsdag van de maand

Groei&Bloei-avonden zijn door leden georganiseerde avonden waarop ook niet-leden van harte welkom zijn. Avonden, die gevuld worden met interessante dialezingen over diverse groenonderwerpen.

Het programma is dit jaar gemaakt door José ter Haar en Gerda van Geest. Natuurlijk in de hoop dat iedere Groei&Bloei-er het een aantrekkelijk en inspirerend programma vindt.

Ideeën voor de invulling van het volgende programma horen we graag! En ook na afloop van een avond horen we maar wat graag hoe iedereen het vond. Feedback en ideeën voor andere onderwerpen of een andere opzet zijn van harte welkom.

Info voor nieuwkomers

De Groei&Bloei-avonden worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand.
Ze beginnen om 20.00 uur en vinden plaats in het Groene Huis Schothorsterlaan 21 3822 NA Amersfoort.
De zaal is open vanaf 19:30 uur.
Als abonnee van Groei&Bloei zijn deze avonden op vertoon van je Groei&Bloei-pas gratis toegankelijk.
Ook als je geen lid bent van Groei&Bloei kun je onze lezingen bezoeken. Dan betaal je wel € 5.00 per avond.

De Kerstavond wordt op een andere locatie gehouden. Martuskerk, Copernicusstraat 18 in Amersfoort

Wij hopen weer veel (aspirant-)leden te begroeten.

Foto S Thiessen
herfstbladeren