Amersfoort

Workshops bloemschikken en moestuinieren

Een leuk vooruitzicht!

Ook in 2024 is het weer gelukt een mooi programma samen te stellen voor onze leden en belangstellenden. Naast de gebruikelijke workshops bloemschikken kunnen  we dit jaar nog twee interessante workshops aanbieden nml. tuinontwerp en Ikebana. 
Na de kerst zijn we toe aan het voorjaar dat in februari aan bod komt in de voorjaarsworkshop. In maart gevolgd door de workshop tuinontwerp waarbij Groei & Bloei Amersfoort het met een ledensubsidie mogelijk maakt om voor een aantrekkelijk tarief onder begeleiding in 2 dagdelen aan de slag te gaan met een tuinontwerp. In april maken we kennis met de Japanse stijl van bloemschikken in de Ikebana workshop. 
In het najaar organiseren we een aantrekkelijke herfstworkshop en na het grote succes in 2023 organiseren we in december een tweetal kerstworkshop(s), ze staan allemaal op de website.
Kijk ook eens naar de Moes-&Pluktuinclub, een nieuw op te richten club voor moestuinieren.

Hoe kan je betalen?
Klik hier voor alle betalingsgegevens
Na aanmelding wordt een bevestiging van ontvangst gestuurd en uiterlijk 7 dagen voor aanvang volgt nog een reminder. Neem tijdig contact met ons op wanneer dit niet het geval is 

Ondanks de stijgende kosten proberen we de prijzen redelijk te houden. 

Bij het afzeggen voor een activiteit gelden de volgende regels van de restitutieregeling.